Workshops en proeverijen

Aan de slag met wijn en spijs
Wijnproeverij met Taste by Kirsten! Vanaf € 25.00 per persoon

Samen genieten van bijzondere wijnen, de leukste manier om te ontspannen! 
 Op gepassioneerde wijze vertelt Kirsten je alles over wijn èn over goede wijn/spijs combinaties. Eigenlijk is er maar één regel: de beste wijn is de wijn die jij het lekkerst vindt! Weet je waaróm, dan beoordeel en koop jij je wijnen op een andere manier….en kom je thuis met de juiste en dus lekkere fles wijn. Wijnglazen, karaffen voor water, spitons, formulieren, pennen, aromawielen en wijnbeschrijvingen zijn inbegrepen in de prijs en worden door Taste by Kirsten! verzorgd.

Taste Basic, Deluxe, France, Italy, of een rondje door de Nieuwe Wereld?

Kirsten is als onafhankelijk adviseur ook verbonden aan de Limburgse wijnbouw. Graag laat zij u de mooiste Limburgse wijnen proeven en vertelt zij u alles over de ontwikkeling van Limburgse wijnen.

Wijnproeverijen zijn incl, stokbrood, tapenades, glaswerk en overige materialen. Er worden minstens 7 wijnen geproefd en het duurt ongeveer 2,5uur.

Alle wijnproeverijen kunnen uitgebreid worden met heerlijke amuses, antipasti, hapjes en zelfs diners. Graag informeren wijn u over de mogelijkheden.

Informatie en boekingen
Kookworkshop, 3-4- of 5 gangen Vanaf € 55.00 per persoon

Er worden groepen gemaakt. Iedere groep maakt 1/2 gangen. Per gang zal er een receptuur beschikbaar zijn met een actieplan. Tijdens het koken zal de Chef u begeleiden en tips geven. Snijtechnieken, kooktechnieken en bereidingswijzen komen aan bod. Tijdens het koken schenken we een lekker glaasje wijn. Na de kookles gaan we aan tafel. Ieder groep maakt zijn gerecht af en presenteert het aan de rest van de gasten.

Optioneel aperitief en bijpassende wijnen vanaf € 17.50

Informatie en boekingen