Informatie betreffende het coronavirus

Update dd. 24-06-2020

Nederland
Op woensdag 24 juni heeft de Nederlandse regering verdergaande versoepelingen afgekondigd die nog meer mogelijkheden bieden voor vakantiewoningen. Vanaf 1 juli zijn groepen t/m maximaal 100 personen toegestaan. Voor gasten van 13 jaar en ouder geldt als beperking dat er een afstand van 1,5 meter gewaarborgd moet zijn. Die afstandseis geldt niet voor mensen uit hetzelfde huishouden. Samen met de huiseigenaar gaan we ervoor zorgen dat uw verblijf kan plaatsvinden, met inachtneming van de RIVM richtlijnen. 

Duitsland
Vakantiewoningen zijn in Duitsland weer geopend, met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen. Vanaf 15 juni zijn de grenzen voor toeristen weer opgesteld. Er zijn op dit moment geen grenscontroles. 

België
Volgens de laatste berichten zijn in juli groepen t/m maximaal 15 personen toegestaan. Wanneer uw reisgezelschap uit meer dan 15 personen bestaat, nemen wij binnenkort contact met u op. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en geduld. 

We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Mochten er nieuwe maatregelen bekendgemaakt worden, dan zullen we u hier informeren. 

Voor meer informatie over onze voucher-regeling verwijzen wij u naar https://www.geuldal.com/covid-19-voucher