Informatie betreffende het coronavirus

Update dd. 14-05-2020

Nederland
Heeft u een vraag over uw geboekte verblijf met aankomst tussen 1 juni tot 1 juli 2020? Op woensdag 6 mei heeft de Nederlandse regering versoepelende maatregelen afgekondigd, die meer mogelijkheden bieden voor vakantiewoningen. Wij begrijpen dat dit vragen oproept over uw aanstaande verblijf en informeren u graag over de stand van zaken.
Vanaf het moment dat onze accommodaties weer toegankelijk zijn voor samengestelde groepen staat veiligheid voorop voor onze gasten en medewerkers. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u op een prettige en veilige manier van uw verblijf kunt gaan genieten. We hebben een enorme diversiteit aan vakantiewoningen en daarom is maatwerk per accommodatie vereist.
Samen met de huiseigenaar gaan we ervoor zorgen dat uw verblijf kan plaatsvinden, met inachtneming van de RIVM richtlijnen. Zodra wij dit in zicht hebben, zullen we u hierover berichten. Tot die tijd willen we u verzoeken om geen contact op te nemen met onze klantenservice, gezien de drukte. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en geduld. We kijken er naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen!

Duitsland
Reizen in en door Duitsland is nog mogelijk en de grenzen met Nederland zijn open. Echter, Duitsland inreizen mag alleen met een dwingende reden. Als er niet kan worden aangetoond dat men een dwingende reden heeft om Duitsland in te gaan, dan kunnen de autoriteiten de toegang tot Duitsland weigeren. Toerisme geldt niet als dwingende reden. Daarnaast heeft Duitsland een ook uitreisverbod afgekondigd. De vakantiehuizen zijn wel deels geopend voor binnenlands toerisme. Tot nu toe geldt dit tot 30 mei. Alle gasten met boekingen tot deze datum hebben een voucher ontvangen waarmee ze hun verblijf kunnen omboeken. 

België
De Belgische Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de eerder genomen maatregelen te laten gelden tot 8 juni. De maatregelen van de Belgische overheid betekenen dat t/m 7 juni alle vakantiehuizen in België verplicht gesloten moeten blijven. Daarnaast is het niet toegestaan om te reizen buiten België als dit niet noodzakelijk is. Heeft u een verblijf geboekt met aankomst t/m 7 juni in een van onze Belgische accomodaties, dan nemen wij contact met u op. Voor de boekingen met een aankomstdatum vanaf 8 juni is er nog geen volledige duidelijkheid van de Belgische overheid. Indien we meer informatie ontvangen dat in deze periode de vakantiewoningen nog niet toegankelijk zijn, ontvangen deze gasten van ons een mail met een voucher om op een later tijdstip alsnog van de vakantiewoning gebruik te kunnen maken.

We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Mochten er nieuwe maatregelen bekendgemaakt worden, dan zullen we u hier informeren. 

Voor meer informatie over onze voucher-regeling verwijzen wij u naar https://www.geuldal.com/covid-19-voucher