Streekinformatie

Beaujean Vacances biedt vakantiehuizen aan in volgende regio’s. Kies een regio voor meer streekinformatie:

We hebben ook een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen in Italië.
Hiervoor hebben we een aparte website opgezet: Lanavicella

Noord- en Midden-Limburg

Noord & Midden Limburg, de meesten kennen het gebied als het domein van de asperge, maar er is zoveel meer te beleven. Het landschap en de Limburgse cultuur zijn uniek en de moeite waard om te ontdekken en te beleven. Neem ook zeker de moeite om te genieten van een mooi museum in Venlo, ga lekker shoppen in Roermond of bezoek een van de attracties zoals Toverland in Sevenum. Doordat er in de regio veel aan grindwinning is gedaan en zijn er veel grindgaten ontstaan die inmiddels prachtige waterplassen vormen die uitmate geschikt zijn voor watersport.

Bekijk alle vakantiehuizen in Noord- en Midden-Limburg (12)

Zuid-Limburg

Zuid Limburg; het stukje buitenland in Nederland wordt het ook vaak genoemd. dat is natuurlijk niet vreemd met het glooiende Heuvelland en met zijn pittoreske dorpjes waant je je inderdaad al snel in het buitenland. Kenmerkend zijn de traditionele vakwerkhuizen, zoals er ook velen te zien binnen ons aanbod inmiddels een bestemming hebben gekregen als vakantiewoning. De provinciale hoofdstad is natuurlijk Maastricht, dat met haar Franse uitstraling en haar gevarieerde winkelaanbod jaarlijks vele toeristen en dagjesmensen trekt.

Bekijk alle vakantiehuizen in Zuid-Limburg (82)
 

Voerstreek & omgeving

De Voerstreek is een "Vlaams eilandje" in een voor de rest Waals gebied. De mooie Voerstreek ligt tegen de Nederlandse grens aan tegen de "onderkant" van Zuid Limburg. De kerkdorpjes Moelingen, ‘s-Gravenvoeren, Sint-Martens-Voeren,
Sint-Pieters-Voeren, Teuven en Remersdaal vormen samen Voeren.  De Voerstreek is een ware parel qua natuur en omgeving, waardoor het voor wandelaars en fietsers goed vertoeven is. De vakwerkhuizen en kastelen vormen een prachtig decor voor uw vakantie. Zelfs enkele wijndomeinen zijn sinds een tiental jaar weer te vinden in de Voerstreek.  

Bekijk alle vakantiehuizen in de Voerstreek & omgeving (55)
 

Ardennen

De Ardennen kennen we natuurlijk van de onrepte natuur, met z'n rotsachtige bodems en vele dennebomen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die dwars door bossen of juist langs mooie dorpen en steden voeren. Dankzij z'n robuustheid lenen de Ardennen zich prima voor outdooractiviteiten zoals kajakken, mountainbiken, survivallen maar ook  voor paardrijden of golfen. De watervallen van Co of de grotten van Spa blijven de tradionele trekkers vooreen actief dagje.

Bekijk alle vakantiehuizen in de Ardennen (42)
 

Eifel

De Eifel in Duitsland is een robuust en natuurlijk gebied. Een prachtig gebied om actief op vakantie te gaan. Naast de omvangrijke natuur met uitgestrekte bossen, meren, watervallen en grotten telt de Eifel vele kastelen. De regio aan de oever van de Moezel is uitstekend wijngebied met de wijnstadjes Cochem en Bernkastel als absolute trekkers.

Bekijk alle vakantiehuizen in de Eifel (4)