Over Beaujean Vacances

Beaujean Vacances is sinds 1992 actief in de verhuur, de bemiddeling en het beheer van groepsaccommodaties en vakantiewoningen in Nederlands Limburg en de Belgische Voerstreek. In het hart van dit gebied openden wij in 2009 ons nieuwe kantoor. Gulpen, een van de vele authentieke dorpjes in het Heuvelland is sindsdien onze thuisbasis.

Beaujean Vacances heeft een divers en selectief aanbod van veelal monumentale vakantiewoningen weten samen te stellen, waarbij begrippen als duurzaamheid, authenticiteit, natuurrijke omgeving en karakter een belangrijke rol hebben gespeeld. Met andere woorden, een vakantiehuis van Beaujean Vacances moet een ziel hebben. Deze typische uitstraling en sfeer is de verbindende factor tussen onze vakantiewoningen. Daarnaast spelen wij uiteraard ook in op de ontwikkelingen van de wensen van onze gasten.

Inmiddels zijn we, mede door onze bedrijfsfilosofie, vaste verhuur- en beheerpartner van de vakantiewoningen van de natuurbeschermers Natuurmonumenten en het Limburgs Landschap.

We proberen onze gasten zo goed en eerlijk mogelijk te informeren en te adviseren, middels onze informatiekanalen, om zo tot een juiste keuze te komen van hun vakantiehuis of groepsaccommodatie voor hun familiereünie, weekendje weg met vrienden, of fietsweekend. We hopen dan ook dat gasten "monumentaal kunnen genieten"!

Beaujean Vacances is ontstaan uit passie van Ans Beaujean voor monumentale (vakwerk-)huizen en met de gedachte om deze schoonheid met onze gasten te delen. Onder leiding van Ans Beaujean heeft het bedrijf zich zo ontwikkeld, dat zij dit al lang niet meer alleen kan... Het Beaujean Vacances team bestaat uit: Kiki Hanekamp, Patricia Delnoye, Daphne Brauers, Kelly Hoofs, Sadè Delahaije, Ellen Souren, Mink, Stan, Daphne en Joep Beaujean. Inmiddels hebben Daphne en Joep, dochter en zoon, het stokje overgenomen.